המשרד ממוקם בקומה גבוהה, קרוב לרצועת החוף היפה של העיר נתניה. שטח החלל כ-140 מ"ר, משופע בחלונות גדולים, עם נוף אורבני לעיר ומבט לכיוון הים. בחרו לעשות שימוש מקסימלי במחיצות זכוכית, שיאפשרו חלוקה של החלל לפונקציות הנדרשות מבלי לחסום את המבטים החוצה.

כדי ליצור חלל מעניין ולהימנע ממסדרונות ארוכים, תכננו את המקום כמבנה מעגלי של גרעין וקליפה. הגרעין שנוצר הכיל חלק חיצוני ופנימי. חלקו החיצוני הציג לבאים דלפק קבלה ועמדת מזכירות וכן קיר מסך, המשמש גם כאחסון לקלסרים ואילו חלקו הפנימי הכיל את הארכיב המשרדי, מכונות הצילום ותיקיות.

הקונספט העיצובי שנבחר מייצר בחלל חוויה של ניגודיות: ניקיון עיצובי לעומת עושר של חומרים, חומרים קרים לעומת חמים וטבעיים, שחור ולבן, מונוכרמטי וצבעוני, מודרני וקלאסי. גובשה פלטה של צבעים וחומרים שיהוו את ה-DNA של המשרד: רצפת שיש שחורה ומבריקה עם גידים לבנים, רצפת פרקט בגוון חם ואותנטי, קירות לבנים, נגיעות של זהב ומדי פעם שילוב של גוונים של תכלת וחרדל, בעיקר בריהוט.

הצג תמונות נוספות