לסגנון העיצובי של כל מסעדה, בר או בית קפה השפעה עצומה על מידת ההצלחה, שאף מקבלת הכרה בביקורות המקצועיות, אשר אינן פוסחות על ההיבט הוויזואלי של המקום. בנוסף, הרושם הנוצר יהיה זה שימשוך אליו את קהל היעד המתאים, וכמובן שהנעמת שהותו של הלקוח תעורר בו רצון לשוב ולהתארח שם שנית. אנו אוהבות לעצב מסעדות, ברים ובתי קפה ייחודיים, שהמראה האטרקטיבי שלהם משדרג את חוויית האירוח ומתכתב באופן הרמוני עם תרבות האוכל המקושרת אליהם.

הפרויקטים שלנו

פרוייקטים נוספים

עקרונות מרכזיים בעיצוב מסעדות, ברים ובתי קפה

תכנון החלל

תכנון נכון של המרחב במקום מתבסס על חקירה יסודית של מבנה המקום והצרכים . פתרון תכנוני נכון ומותאם יחד עם עיצוב ייחודי יהפכו את המסעדה למקום בילוי מזמין ומבוקש.

בחירת קונספט עיצובי

הקונספט העיצובי הנבחר צריך להיות בהלימה מלאה של ערכי המותג. הקשר צריך לבוא לידי ביטוי בשפה העיצובית ובחומרים הנבחרים. חשוב לנו ליצור חלל שמקנה לשוהים בו הרגשה של ניתוק ובריחה למקום אחר. לשם כך צריך ליצור קונספט מדויק ולבטא אותו ברחבי החלל, בחומרים, בפריטים, בתאורה ואפילו במוזיקה.

בחירת החומרים

לחומרים שייבחרו, בריצוף, בחיפויי קירות אם ישנם, במדפים ובאביזרים הנלווים, השפעה עצומה על האווירה שתתקבל. לכן, חשוב לבחור חומרים שישתלבו בקונספט העיצובי בצורה מלאה ויתאימו לאופיו של המותג. בנוסף חשוב להקפיד על שימוש בחומרים בעלי עמידות גבוהה.

עיצוב התאורה

לתאורה חשיבות רבה בכל מסעדה, בר או בית קפה, הן מבחינה פרקטית, על מנת לאפשר לסועדים חוויה נינוחה, והן בכל הנוגע לאווירה המתקבלת. חשוב לבחור גופי תאורה חסכניים ונכונים המפיצים אור בעוצמה מספקת אך לא מסנוורת ובסגנון שיהיה הרמוני בחלל המקום וישתלב בקונספט העיקרי.

פרויקט העיצוב של כל מסעדה, בית קפה או בר יתומחר באופן נקודתי, תוך התחשבות בפרמטרים כמו היקף השטח במקום, מורכבות התכנון המבוקש ועוד. הצעת המחיר מתבססת על הערכת שעות העבודה שלנו. נשמח לתאם פגישה להכרות הדדית ובחינה של הפרויקט לאחריה נשלח אליכם הצעת מחיר מפורטת.

חשוב להקדיש זמן לתהליך התכנון והעיצוב לפני שמתחילים בביצוע. החשיבות הרבה היא בסנכרון בין התכניות השונות בשלב התכנון. כדאי לרכז את כל נושא בחירת החומרים וסיכום עם כלל בעלי המקצוע מראש. בצורה כזו הפרויקט מתוכנן ומסוכם במלואו לפני תחילת העבודות בשטח ונותר רק לבצע במקצועיות וביעילות.
תהליך התכנון אורך כשלושה חודשים.

בעיצוב של מסעדה, בר או בית קפה, חשוב לכוון לטעמו של קהל היעד, תוך פילוח נכון וחיבור מושכל לאנשים אותם נרצה למשוך להיכנס. בנוסף, רצוי לשדר את המסר והאופי שמיוחסים למקום, וכן לקחת בחשבון את האווירה הנוצרת בעת חוויית האירוח והסעודה.

ארגון מושכל של החלל, הימנעות מהעמסת יתר ובחירה של צבעים בהירים וחומרים קלילים – תתרום לתחושה של מרחב מרווח יותר. ניתן להשתמש באלמנטים של אשליה אופטית כגון מראות או תמונות עומק לחיזוק תחושת המרחב בחלל.

ממש כמו באוכל, שמראהו מושך את הסועדים עוד לפני שהם טועמים ממנו, גם בחזות החיצונית של כל מסעדה ובית קפה, יש לקחת בחשבון את הנראות. דגש מיוחד מושם בתהליך העיצוב על חזית המקום, החשופה לעיניי עוברים ושבים. פיתוח של קונספט עיצובי נכון ומדויק מהווה בסיס לבחירת חומרים נכונה. שילוב של פריטי ריהוט ייחודיים ושימוש בעושר של חומרים הופך חלל למקום שחוויה לבלות בו.